Порових се из темите и тъй като видях няколко мнениея искам да ви питам какво е най-подходящото масло за моя двигател (1.6 боксер)!! За препоръчване е да е по-гъстичко! Кажете също каква му е цената! Мерси предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво маслко да си сложа!
Collapse
X
-
Re: Какво маслко да си сложа!
Първоначално публикувано от ultrashockПорових се из темите и тъй като видях няколко мнениея искам да ви питам какво е най-подходящото масло за моя двигател (1.6 боксер)!! За препоръчване е да е по-гъстичко! Кажете също каква му е цената! Мерси предварително!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiАко я настъпваш повечко сложи 20к ако не сипвай голд и си свиркай. Другия хубав варянт е Мотул но е по скъпичък.
Мой приятел кара само с наливен Мотул и е доста доволен.
Аз съм със Селения 20К и ми допада, но е 12 лв."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Не правете икономия от масло ! Сметката показва, че плащате по-малко от стотинка на километър, така че няма и не може да се правят икономии от масло. Аз съм на Кастрол 10 W 40. Вземам го от Метро- не е менте. Единствено рискувам ако е специално произведено за източните пазари.
Отворете си предния капак и там отдолу ще прочетете с какво масло вървят нашите коли.146 1.6 TS 01.97
Comment
-
А бе що се заминавате с глупости а?
НАЛИВНО МАСЛО - дрън -дрън кво им пречи на продавачите междувременно във варела с маслото дето е по 8лв. литъра, да ви шибнат 20-30 или 50 литра наливно българско масълце дето е по 2 лв. литъра а? По кво ще познаете че са го направили или не са го направили --> по нищо
То не че в тубичките има гаранция, ма поне до сега не съм чувал да има менте на Селения-та
Едва ли си вкарвате колите всеки ден в червения сектор на оборотите и дори да го правите едва ли е за дълго, та да мислите за Мотул ->тва е масло за рацери, ма там и цените са яки
Тъй че сложете се Селения /препоръчва се от производителя на колите ни/ сменяйте си го на 8 000-10 000 и си карайте спокойно колите. Тука има един колега с кола на 470 000 км. и пак си слага Селения, Тутела или VS вече не помня ма от тая серия и твърди че няма ядове!
Помислете върху товаMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
АЗ карам с наливен Мотул Льоман0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboАЗ карам с наливен Мотул Льоман'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment